Cisco AIR-SAP2602I-E-K9

Hi,
I have 11 Cisco aironet 2602 (AIR-SAP2602I-E-K9) access points and none of them generate graphs with data in.
I can see in librenms that it finds traffic data, clients, etc., but it does not generate graphs.
I have tried to remove the devices from librenms and add them again without any changes to the graphs.
This morning I made a machine with observium and it finds fine data and makes graphs of the various things. Is this a bug in librenms or is AIR-SAP2602I-E-K9 not supported?

====================================
Component | Version
--------- | -------
LibreNMS  | 1.48.1-25-g21192a9
DB Schema | 2019_01_16_195644_add_vrf_id_and_bgpLocalAs (131)
PHP       | 7.0.33
MySQL     | 10.1.38-MariaDB-0+deb9u1
RRDTool   | 1.4.8
SNMP      | NET-SNMP 5.7.2
====================================

[OK]    Composer Version: 1.8.5
[OK]    Dependencies up-to-date.
[OK]    Database connection successful
[OK]    Database schema correct
[WARN]  You are on the PHP 5.6/7.0 support branch, this will prevent automatic updates.
[FIX]: Update to PHP 7.1.3 or newer (PHP 7.2 recommended) to continue to receive updates.

Poller result: https://pastebin.com/iGgQf8HK

Screenshots:







Observium:




First of all

You should really update php and update librenms.

1 Like

Job done, i still have the same problem.

====================================
Component | Version
--------- | -------
LibreNMS  | 1.52-20-g437a577
DB Schema | 2019_01_16_195644_add_vrf_id_and_bgpLocalAs (131)
PHP       | 7.2.17
MySQL     | 10.1.38-MariaDB-0+deb9u1
RRDTool   | 1.4.8
SNMP      | NET-SNMP 5.7.2
====================================

[OK]    Composer Version: 1.8.5
[OK]    Dependencies up-to-date.
[OK]    Database connection successful
[OK]    Database schema correct

@mgjuhler Seems like something is wrong with your RRD setup then.

Is that the complete output of validate.php? no permissions errors?
Are you using rrdcached or not?
Are you using distributed polling?
Looking in the poller log, when is the last poll time for these devices?
If you click on one of the empty graphs and click “show command” what does it show?

Here’s a little update.
I started by adding all the Cisco APs to my own home librenms, after a short time to come graphs with correct data in it…
Then I made a new virtual server with a fresh installation of librenms (ubuntu 18.04 + Nginx), after a short time came fine graphs with data from the Cisco APs … I thought then it had to be something with the old server so I emptied the folder /opt/librenms/rrd for content and after a short time came graphs with data from all devices including the Cisco APs … Now it works but why there was no data on the graphs until after I cleared the folder I can’t explain.