Devices > Graphs > CPU - Missing graphs for most devices

Tags: #<Tag:0x00007f0645c424d8>

Hi. New to LibreNMS, and new installation. Having successfully added a number of devices (eg 5 of them), we only see graphs for two of these devices when navigating from the main menu Devices > All Devices > {group name} > {Graphs page menu} > CPU (same problem for Memory and others).

However, when we navigate from the main menu to Health > Processor (or Memory), we do see grpahs for all devices.

This is a fresh install of [1.59-15-g891d6966d] on Ubuntu 18 LTS, and we have not other known issues with the system. All of the devices we are monitoring so far are FortiGates vis SNMP v3 (unauthenticated) over private network routing.

I’d add more screenshots but apparently only allowed to add one as a new user.

Version 1.59-15-g891d6966d
Database Schema 2020_01_09_1300_migrate_devices_attribs_table (153)
Web Server nginx/1.14.0
PHP 7.2.24-0ubuntu0.18.04.1
MySQL 10.1.43-MariaDB-0ubuntu0.18.04.1
RRDtool 1.7.0

Configuration Ok

Database Ok

Dependencies Ok

Disk Ok

Distributedpoller Ok

Mail Ok

Php Ok

Poller Ok

Programs Ok

Rrd Ok

Rrdcheck Ok

Updates Warning

Warning: Your install is over 24 hours out of date, last update: Fri, 10 Jan 2020 16:03:32 +0000

Fix: Make sure your daily.sh cron is running and run ./daily.sh by hand to see if there are any errors.

User Ok

What is the full output of validate you cut it off

Added to the original post

Try run some manual SNMP polls, for example #Not discovering cores, just 1 CPU

You could also see if SNMPv2 gains any different result. check firmware is latest on fortigate