Disk, CPU, Memory usage not showing fromTop Devices in Dashboard - No devices found within interval

When asking for help and support, please provide as much information as possible. This should include:

  • Steps to reproduce an issue.
  • The output of ./validate.php
    Component | Version
    --------- | -------
    LibreNMS | 24.1.0-5-g2a7892b4c (2024-01-08T12:49:57-06:00)
    DB Schema | 2023_12_08_184652_mpls_addrtype_fix (276)
    PHP | 8.2.1
    Python | 3.10.12
    Database | MariaDB 10.6.12-MariaDB-0ubuntu0.22.04.1
    RRDTool | 1.7.2
    SNMP | 5.9.1
    ===========================================

[OK] Composer Version: 2.6.6
[OK] Dependencies up-to-date.
[OK] Database connection successful
[OK] Database Schema is current
[OK] SQL Server meets minimum requirements
[OK] lower_case_table_names is enabled
[OK] MySQL engine is optimal
[OK] Database and column collations are correct
[OK] Database schema correct
[OK] MySQl and PHP time match
[OK] Active pollers found
[OK] Dispatcher Service not detected
[OK] Locks are functional
[OK] Python poller wrapper is polling
[OK] Redis is unavailable
[OK] rrd_dir is writable
[OK] rrdtool version ok

If it’s an issue with the WebUI then please consider including a screenshot and the browser version you are using.
Firefox

If you are having troubles with discovery/polling include the pastebin output of:

./discovery.php -h HOSTNAME -d | ./pbin.sh
./poller.php -h HOSTNAME -r -f -d | ./pbin.sh

If you need to post any text longer than a few lines, please use a pastebin service such as https://p.libren.ms using non-expiring pastes.

additionally, when I run validate config from the web I’m seeing this error but no error from running the command thru putty

Some validations only work from the webui. I suggest you fix those.

Also, have you added any devices yet?