Global setting page is blank

When I go to the Global setting page it show up as blank. Any help would great appreciated.

Here is the output of the ./validate:

[email protected]:~$ ./validate.php

Component Version
LibreNMS 21.11.0-72-g9e6590104
DB Schema 2021_11_29_165436_improve_ports_search_index (229)
PHP 7.4.3
Python 3.8.10
MySQL 10.3.32-MariaDB-0ubuntu0.20.04.1
RRDTool 1.7.2
SNMP 5.8
====================================

[OK] Composer Version: 2.1.14
[OK] Dependencies up-to-date.
[OK] Database connection successful
[OK] Database schema correct
[email protected]:~$

Here is a picture of the blank screen:

1 Like

I confirm, I have the same on three instances (2xUbuntu, 1xRaspberry 3b+)

Yeah same here. Can’t explain when it started.

same issue here. Wasn’t apparent yesterday. Tried the fixes posted a few years ago regarding changing the server name to the IP address in the conf files and it didn’t work for me

1 Like

I tried those solutions as well and didn’t work.

I also want add that I ran daily.sh, restarted all the services, and ran validate.php with all OKs

Same error. Also have tried previous fixes and they do not work.

Was someone’s weekend ruined?

It was broken in version

Component Version
LibreNMS 21.11.0-72-g9e6590104
DB Schema 2021_11_29_165436_improve_ports_search_index (229)
PHP 7.4.3
Python 3.8.10
MySQL 10.3.32-MariaDB-0ubuntu0.20.04.1
RRDTool 1.7.2
SNMP 5.8

Fixed now in version

Component Version
LibreNMS 21.11.0-75-gfefeceb0d
DB Schema 2021_11_29_165436_improve_ports_search_index (229)
PHP 7.4.3
Python 3.8.10
MySQL 10.3.32-MariaDB-0ubuntu0.20.04.1
RRDTool 1.7.2
SNMP 5.8

Updated and works for me now. Thanks!

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.